Приветствую Вас, Гость
Главная » 2012 » Апрель » 27 » “ Зелений паросток майбутнього ”
08:27
“ Зелений паросток майбутнього ”

Вкотре учні(члени гуртка юних натуралістів)Зубівського НВК взяли часть у Всеукраїнській акції " Зелений паросток майбутнього ”


Мета акції спрямована на поліпшення стану довкілля, озеленення та благоустрій населених пунктів та прилеглих територій, очищення водогін, здійснення екологічного виховання, формування у юних громадян таких якостей, як почуття соціальної відповідальності, небайдужості, прагнення до активних дій з впорядкування і оздоровлення довкілля.

Члени гуртка «Юні друзі природи» під ткерівництвом Купки Світлани Іванівни включилися в роботу цієї акції.«Лісам, паркам, скверам - бути чистими» впорядкували місцевий сосновий ліс. Зібрали сміття, сухі гілки.Пропололи, очистили молоді насадження.

 

Навпроти шкільного подвір’я, впорядкували пустир.Розробили березову алею і висадили 24 берези.

Склали карту- схему, на якій показано місце забруднення прибережної смуги річки Хорол, і подали до місцевої ради.Члени гуртка взяли активну участь у впорядкуванні місцевого пляжу.Зібрали сміття, гілки дерев.


Активно включилися в операцію «Чисті прибережні смуги- живі водні плеса і джерела». Висадили для укріплення берегів заплави річки Хорол 35 верб.


Група учнів гуртка «Юні друзі природи» включилася в операцію «Жива зелена хвиля подвір’я». Впорядкували та засіяли квітники на території школи,а також оголосили конкурс «На кращий двір житлового будинку серед учнів нашої школи».


Просмотров: 1491 | Добавил: Sirco423 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: