Приветствую Вас, Гость
Главная » 2012 » Апрель » 17 » Навчалися, радились, творили…
22:51
Навчалися, радились, творили…

     Семінар – практикум з трудового навчання  відбувся 12 квітня у Зубівському НВК.

Майстер- клас з технології плетіння серветок, килимків ( у стилі Hand Made) провів у 11 класі учитель трудового навчання Кісіль С.А.  Одним із давніх видів декоративно-ужиткового мистецтва є ниткова графіка , плетіння на горизонтальній поверхні. Технологічна послідовність виготовлення виробу, спроектована на екран,доповнювалась практичною роботою і учнів, і учасників семінару (переважна більшість з них – чоловіки) . Ось де дійсно відбулася співпраця індивідуальностей! І вчитель,і діти, і присутні творили диво. Завідуюча методкабінетом О.М.Довгаль, методист Л.М.Красюк теж прилучилися до роботи і виготували прекрасні квіти і серветки.

  

      Учитель Кісіль С.А. використав базовий модуль інваріантноч  складової програми «Технології»- це «Проектні технології перетворюючої діяльності людини»


 Усі творили чудо… А потім своїми надбаннями поділилися і представили їх на виставці вчителі з інших шкіл : Юдько О.В.(Зуївецька ЗОШ І-ІІІст.),Цись Л.М.(В.Сорочинська ЗОШ І-ІІІст.),Ілюха А.В.(Клюшниківська ЗОШ І-ІІІст.)

                                                                                          

Просмотров: 1355 | Добавил: Sirco423 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: